Mané fikk hvile

Roberto Firmino spilte 25 minutter mot Russland.

23. mar 2018 kl 20.46 Arild Skjæveland

Sadio Mané ble plassert på benken i Senegals kamp mot Usbekistan fredag. Der ble han sittende i hele kampen, skal man tro senegal-football.com.

Kampen endte 1-1, etter Moussa Konaté utlignet i den andre omgangen. Aliou Cissé gjorde tre bytter i kampen, men Mané var ikke et av de.

Tirsdag skal Senegal møte Bosnia i Le Havre.

Firmino fikk 25 minutter

Brasil har møtt Russland i Moskva i dag. Der startet Roberto Firmino på benken, men kom inn for Gabriel Jesus og spilte de siste 25 minuttene.

Stillingen var 2-0 til Brasil da Liverpool-spissen kom på banen, etter at Philippe Coutinho akkurat hadde satt inn et straffespark.

Kampens siste mål kom like etter, da et innlegg ble slått over Firmino men på pannebrasken til Paulinho.

Det så ikke ut til at Firmino fikk seg noen smell eller slet med noe da kampen ble blåst av. Russerne startet veldig aggressivt, med en del stygge taklinger innledningsvis i førsteomgang.

Kanskje blir det mer spilletid mot Tyskland på Olympaistadion på tirsdag.

Det spilles en rekke landskamper fredag. Vi kommer tilbake med en ny sak litt senere i kveld med en oppdatering på hvordan Liverpools spillere har gjort det.