Muskelskade i ryggen

Emre Can ble byttet ut mot Watford med en ryggkade. Jürgen Klopp med siste nytt om tyskerens skade.

17. mar 2018 kl 22.01 Einar Kvande

Emre Can måtte byttes ut midtveis i første omgang mot Watford.

– Det er en ryggskade. Han tror ikke, og jeg tror heller ikke, at skaden er så veldig alvorlig, men det var såpass vondt at han ikke kunne fortsette, sa Klopp om Liverpools nummer 23 etter kampen.

– Han har kjent litt til dette problemet gjennom hele uken. Vi ga ham en dag ekstra med rehabilitering. Han trodde det ville gå å spille kampen etter at han trente som normalt i går.

– Han fikk vondt etter en heading, og det kan ha hatt med temperaturen i muskelen å gjøre. Det er en muskelskade. Men jeg tror som sagt ikke at det er så alvorlig. Han vil nå reise avgårde med landslaget tror jeg, og få behandling hos dem. Deres kamp er ikke i morgen. De vil finne ut mer, men jeg tror ikke det blir noe stort problem.

Lallana slutter seg også til landslagstroppen

Adam Lallana var ikke i kamptroppen mot Watford, da han fortsatt er i en fase der han bygger seg opp igjen etter sin langvarige skade. Men midtbanespilleren vil slutte seg til England-troppen.

– Dersom det hadde vært siste ligarunde i dag, så kunne Adam ha spilt. Men det var ikke det, så vi ga ham muligheten til å fortsette opptreningen, og han blir i bedre og bedre forfatning. Han skulle uansett ikke starte, så han slapp å sitte ute i kveld. Det er ikke så morsomt å sitte på benken for noen.

– Jeg snakket med Gareth Southgate, og Adam snakket også med ham. Adam vil være 100% klar til å spille for landslaget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]