– Overbevist om at vi kan vinne Champions League

Sadio Mané snakker om Champions League-sjansene og Jürgen Klopp som trener. I tillegg kan du høre han synge om seg selv, Salah og Firmino.

14. mar 2018 kl 18.53 Arve Vassbotten

– Det er nesten bare toppklubber igjen i kampen. Vi vet alle at hvis man vil bli mester, så må man være en mester. Vi har kvaliteten til å slå alle lag i verden. Og vi vil forsøke å gjøre akkurat det. Hvorfor skal ikke Liverpool være på topp i 2018? Vi ønsker å vinne Champions League, og jeg er overbevist om at vi kan gjøre det for første gang siden 2005, sier Sadio Mané i et intervju med Sport Bild.

Selv om Mané sammen med Roberto Firmino og Mohamed Salah har fått det meste av overskrifter denne sesongen for sitt strålende angrepsspill, mener han hemmeligheten er noe annet enn bare trioen på topp.

– Hemmeligheten vår er den samme som alltid i fotball. At alle jobber sammen er nøkkelen. Midtbanen, forsvaret og keeperen gjør det enkelt for å spille det angrepsspillet vi gjør.

– Jürgen Klopps system bygger opp under det, sier senegaleseren.

Etter intervjuet ble Mané med på en sang med reporteren. Se det her:

– Alle elsker Klopp

Han mener Liverpool nå spiller veldig likt det Borussia Dortmund gjorde under Klopp.

– Vi har mange av de elementene i Liverpool. Det er et veldig intenst spill, som handler mye om å angripe. Det er krevende for motstanderen, men også for oss. Det handler om ren kraft. Man kan se det denne sesongen. Vi scorer mange, mange mål. Det er det Klopp forventer av oss.

– Alle spillerne her elsker Jürgen Klopp. Han er alltid positiv, deler mye av sin energi. Han er en veldig spesiell trener. Jeg mener han er en av de beste. Alle fotballspillere ville elsket å spille under han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]