– Rutinen hans er viktig for oss

Jûrgen Klopp sier at han trenger en type som James Milner i troppen.

9. mar 2018 kl 16.22 Einar Kvande

Visekaptein James Milner har startet fem av Liverpools siste sju kamper. Han sto imidlertid over 2-0 seieren over Newcastle på Anfield forrige helg, etter å ha fått et par kraftige smeller i førsteomgangen mot West Ham helgen før det igjen.

Mot Porto i midtuken dokumenterte imidlertid midtbanespilleren at han fortsatt er i knakende god form, og ble plukket ut som en av kandidatene til ukens spiller i Champions League.

– Dette er nivået hans

– Imponert? Hvorfor skal jeg være imponert? Millie er en enestående spiller, så jeg er ikke overrasket og ikke imponert heller egentlig. Dette er nivået han er på, sa Jürgen Klopp med et skuldertrekk da han ble spurt som Milners gode form under dagens pressekonferanse.

– Han kan spille veldig god fotball. Han er en god fotballspiller, for å være ærlig. Rutinen hans er veldig viktig. Det er spesielt viktig å ha denne type person i garderoben. Du trenger alltid denne type spillere.

– På den andre siden mener jeg han presterer på normalnivået sitt. Nivået som han bør prestere på. Han har disse kvalitetene, og da er det hans jobb å vise frem kvalitetene sine, uttalte Liverpool-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]