Salah ble månedens spiller for andre gang

En Liverpool-spiller har vunnet prisen i tre av sju måneder.

9. mar 2018 kl 12.13 Arild Skjæveland

Ingen i Premier League var bedre enn Mohamed Salah i februar måned. Egypteren er kåret til månedens spiller foran Sergio Aguero (Manchester City), Mousa Dembele (Tottenham), Pascal Gross (Brighton), Eden Hazard (Chelsea), Glenn Murray (Brighton) og Xherdan Shaqiri (Stoke).

Salah scoret to ganger mot Tottenham, og et mål i begge seirene over Southampton og West Ham i februar.

Det er andre gang han blir kåret til månedens spiller. Han ble det også i november.

– Det er fint å vinne det igjen for andre gang. Dette er noe bra, men som jeg sier handler det om å prøve å hjelpe oss til å ta tre poeng og være i en bedre posisjon. Det er det viktigste. Dette er en individuell pris, og det er hyggelig å vinne den igjen, sier han til Liverpoolfc.com.

Tredje denne sesongen

Etter at Sadio Mané vant prisen for august, har en Liverpool-spiller vunnet den i tre av sju måneder denne sesongen.

Harry Kane vant i september, Leroy Sané i oktober, Kane i desember, og Aguero i januar.

Før Mané vant i august, hadde ikke en Liverpool-spiller fått den siden mars 2014.

I 2013-14 sesongen vant en Liverpool-spiller prisen i august, desember, februar og mars. Før det igjen hadde ikke en spiller fra Anfield vunnet siden Fernando Torres i september 2009. Se fullstendig liste i faktaboksen under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]