BLIR:  Mohamed Salah kommer til å bli på Anfield også neste sesong, skriver Chris Bascombe.

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

«Liverpool vil ikke selge Mohamed Salah til sommeren under noen omstendigheter». Det skriver normalt velinformerte Chris Bascombe i The Telegraph

Etter 36 scoringer og 11 målgivende på sine første 41 kamper i Liverpool har han allerede blitt linket til Real Madrid. Med den statusen han nå har er det bare et spørsmål om tid før Barcelona eller Real Madrid kommer med en henvendelse, skriver Bascombe.

De to storklubbene i Spania har tidligere stukket av med noen av de beste spillerne i Liverpool – som Xabi Alonso, Javier Mascherano, Luis Suarez og Philippe Coutinho.

Ikke aktuelt med salg

Liverpool er i en posisjon der de kan stå på sitt – noe de viste da de avslo alle bud fra Barcelona på Coutinho i fjor sommer. Nå er klubbens posisjon enda sterkere etter å ha fått inn store penger for Coutinho i januar, skriver Bascombe.

Målet til eierne Fenway Sports Group og manager Jürgen Klopp er at Liverpool skal være klubben spillere ønsker å ende i, heller enn å være et springbrett videre.

I tillegg til salget av brasilianeren i januar, har klubben tjent 50 millioner pund på deltakelsen i Champions League – en sum som vil stige om en skulle ta seg videre fra kvartfinalen mot Manchester City. Klubben er i en posisjon til å forsterke laget, og beholde de beste spillerne som har gjort at de har kommet i denne posisjonen, skriver Telegraph-journalisten.

Setter ingen pris

Salah har over fire år igjen av avtalen han signerte i fjor sommer. LFC vil ikke sette noen pris på egypteren, men det er neppe andre klubber enn Real Madrid, Barcelona eller Paris Saint-Germain som kan ha råd om en pris blir satt.

Manchester United og Manchester City vil også være av klubbene som har råd, men det er utenkelig at Liverpool vil selge til en direkte rival. Mohamed Salah blir ikke solgt til sommeren.

Del

Mohamed Salah

17.05.2018 20:14

Faraoer, mumier og Salahs støvler side om side på museum

The Egyptian King har tatt sin rettmessige plass ved siden av faraoene.

13.05.2018 19:33

Klopp etter 4. plassen: – Dette har nesten vært en perfekt sesong for oss

Jürgen Klopp er klart på at stabilitet er lagets neste utfordring, for i de beste øyeblikkene er det ikke lett å spille bedre fotball enn nå.

13.05.2018 18:15

Rekord-Salah vant gullstøvelen:– Det er veldig spesielt å slå rekorden på Anfield

Etter en forrykende debut-sesong på Anfield ble «The Egyptian King» kronet til toppscorer i Premier League på historisk vis.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+