HØYAKTUELL FOR STARTOPPSTILLINGEN  Adam Lewis er trolig en av Liverpool-spillerne som skal i aksjon i kvartfinalen i UEFA Youth League.

Spiller kvartfinale i morgen

Liverpool skal forsøke å ta seg til semifinalen i UEFA Youth League på Manchester Citys bekostning.

Liverpool U19 er 90 minutter unna en semifinale i UEFA Youth League. Klokken 14.00 i morgen spiller de røde borte mot Manchester City. Belønningen for en seier er en semifinale i Nyon sent i april, hvor motstanderen enten vil være Atletico Madrid eller Barcelona. Skulle Liverpool ta seg helt til finalen vil motstanderen der enten være Chelsea, Porto, Real Madrid eller Tottenham.

City har et godt U19-lag. Phil Foden, som har førstelagskamper for City denne sesongen, har for eksempel tre kamper for klubben i denne turneringen. Taylor Richards er Citys toppscorer med tre mål, mens angriperen Rabbi Matondo er den eneste som har spilt samtlige kamper for City i årets UEFA Youth League.

City tok seg til kvartfinalen etter å ha beseiret Inter på straffespark-konkurranse. Liverpool beseiret på sin side Manchester United 2-0 i sin 1/8-finale.

Åtte har spilt alle

Steven Gerrard har stilt stort sett det samme mannskapet i hele turneringen. Faktisk har hele åtte spillere figurert i samtlige kamper frem til dags dato. Ben Woodburn er en av disse. Waliseren kjente at det strammet til i en muskel i baksiden av det ene låret helt på tampen av Liverpool U23 sin hjemmekamp mot Manchester United for fire dager siden, og måtte kaste inn håndkledet i det 89. minutt. I Liverpool-leiren håper man likevel at Woodburn skal få klarsignal til å spille kampen i morgen.

Curtis Jones er Liverpools toppscorer i turneringen, med fire mål. Steven Gerrard må klare seg uten langtidsskadede Rhian Brewster, som er ute for sesongen etter å ha operert både kne og ankel.

En som gleder seg til kvartfinalen i morgen er Adam Lewis, som scoret Liverpools mål på et susende frispark da Liverpool U18 tapte 2-1 for Manchester United i den nevnte kampen for fire dager siden.

– Dette er en veldig stor kamp, og forhåpentligvis tar vi oss til semifinalen, sier han til Liverpoolfc.com.

Lewis er fortsatt i skyene etter sitt sensasjonelle frisparkmål på Anfield, selv om det ble tap for erkerivalen.

– Jeg så på keeperen deres. Før kampen fikk jeg et tips fra vår keepertrener om at keeperen deres liker å stå langt ute i feltet. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da ballen gikk i mål. Hele familien min var der. Den scoringen var for dem, sier Lewis.

– Jeg har drømt om et slikt øyeblikk helt siden jeg var guttunge og så Steven Gerrard score på den måten. Det er slik jeg har lært teknikken. 

Del

Manchester City

21.04.2018 09:57

– Jeg tror ikke City blir like suverene neste sesong

Jürgen Klopp tror avstanden mellom lagene vil være mindre.

17.04.2018 08:14

Får £1 million for Citys ligatriumf

Liverpool har krav på 1 million pund.

14.04.2018 22:46

Liverpool beholdt tredjeplassen

Tottenham tapte 3-1, da Manchester City tok et gigantsteg mot å sikre seriemesterskapet.

UEFA Youth League

14.03.2018 17:38

Gerrard avslører rådet han ga før straffesparkene

– Det en brutal måte å gå ut på, men jeg er stolt av guttene, sier Steven Gerrard etter at Liverpool U19 tapte på straffesparkkonkurranse i kvartfinalen.

14.03.2018 13:33

Kvartfinale i UEFA Youth League:Tapte på straffespark

Det stod 1-1 etter 90 minutter mellom Manchester City og Liverpool i kvartfinalen i UEFA Youth League. Dessverre tapte de røde straffespark-konkurransen 3-2.

14.03.2018 08:24

Kvartfinalen blir vist direkte på norske skjermer

I ettermiddag spiller Liverpool U19 kvarfinale i UEFA Youth League mot Manchester City. Den kampen blir vist direkte på norske TV-kanaler.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+