HØYAKTUELL FOR STARTOPPSTILLINGEN  Adam Lewis er trolig en av Liverpool-spillerne som skal i aksjon i kvartfinalen i UEFA Youth League.

Spiller kvartfinale i morgen

Liverpool skal forsøke å ta seg til semifinalen i UEFA Youth League på Manchester Citys bekostning.

Liverpool U19 er 90 minutter unna en semifinale i UEFA Youth League. Klokken 14.00 i morgen spiller de røde borte mot Manchester City. Belønningen for en seier er en semifinale i Nyon sent i april, hvor motstanderen enten vil være Atletico Madrid eller Barcelona. Skulle Liverpool ta seg helt til finalen vil motstanderen der enten være Chelsea, Porto, Real Madrid eller Tottenham.

City har et godt U19-lag. Phil Foden, som har førstelagskamper for City denne sesongen, har for eksempel tre kamper for klubben i denne turneringen. Taylor Richards er Citys toppscorer med tre mål, mens angriperen Rabbi Matondo er den eneste som har spilt samtlige kamper for City i årets UEFA Youth League.

City tok seg til kvartfinalen etter å ha beseiret Inter på straffespark-konkurranse. Liverpool beseiret på sin side Manchester United 2-0 i sin 1/8-finale.

Åtte har spilt alle

Steven Gerrard har stilt stort sett det samme mannskapet i hele turneringen. Faktisk har hele åtte spillere figurert i samtlige kamper frem til dags dato. Ben Woodburn er en av disse. Waliseren kjente at det strammet til i en muskel i baksiden av det ene låret helt på tampen av Liverpool U23 sin hjemmekamp mot Manchester United for fire dager siden, og måtte kaste inn håndkledet i det 89. minutt. I Liverpool-leiren håper man likevel at Woodburn skal få klarsignal til å spille kampen i morgen.

Curtis Jones er Liverpools toppscorer i turneringen, med fire mål. Steven Gerrard må klare seg uten langtidsskadede Rhian Brewster, som er ute for sesongen etter å ha operert både kne og ankel.

En som gleder seg til kvartfinalen i morgen er Adam Lewis, som scoret Liverpools mål på et susende frispark da Liverpool U18 tapte 2-1 for Manchester United i den nevnte kampen for fire dager siden.

– Dette er en veldig stor kamp, og forhåpentligvis tar vi oss til semifinalen, sier han til Liverpoolfc.com.

Lewis er fortsatt i skyene etter sitt sensasjonelle frisparkmål på Anfield, selv om det ble tap for erkerivalen.

– Jeg så på keeperen deres. Før kampen fikk jeg et tips fra vår keepertrener om at keeperen deres liker å stå langt ute i feltet. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da ballen gikk i mål. Hele familien min var der. Den scoringen var for dem, sier Lewis.

– Jeg har drømt om et slikt øyeblikk helt siden jeg var guttunge og så Steven Gerrard score på den måten. Det er slik jeg har lært teknikken. 

Del

Manchester City

17.03.2018 00:17

Klopp med godt tak på Man City

– La meg si det sånn, vi er ikke et lag de elsker å spille mot.

16.03.2018 15:28

– Vi er på ingen måte favoritter i denne runden

Jürgen Klopp er klar for to spennende nordvest-derbyer i kvartfinalen i Champions League.

16.03.2018 12:53

Begge lag skal spille derby mellom kvartfinalene

Både Liverpool og Manchester City skal ut i lokaloppgjør mellom de to viktige Champions League-kampene.

UEFA Youth League

14.03.2018 17:38

Gerrard avslører rådet han ga før straffesparkene

– Det en brutal måte å gå ut på, men jeg er stolt av guttene, sier Steven Gerrard etter at Liverpool U19 tapte på straffesparkkonkurranse i kvartfinalen.

14.03.2018 13:33

Kvartfinale i UEFA Youth League:Tapte på straffespark

Det stod 1-1 etter 90 minutter mellom Manchester City og Liverpool i kvartfinalen i UEFA Youth League. Dessverre tapte de røde straffespark-konkurransen 3-2.

14.03.2018 08:24

Kvartfinalen blir vist direkte på norske skjermer

I ettermiddag spiller Liverpool U19 kvarfinale i UEFA Youth League mot Manchester City. Den kampen blir vist direkte på norske TV-kanaler.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+