Tidligkamp på lørdag er ingen Klopp-favoritt

Når Liverpool møter Crystal Palace på lørdag klokken 13.30 norsk tid, er det utrolig nok fjerde gang etter de fem siste landskampukene at en Liverpool-kamp har avspark på det tidspunktet.

28. mar 2018 kl 20.20 Einar Kvande

Det er ingen hemmelighet at Liverpool-manager Jürgen Klopp ikke har sansen for tidligkamper på lørdager, skriver Liverpool Echo. Og spesielt ikke etter uker med landskamper.

Da Liverpool slo Southampton 3-0 i november var avspark klokken 16.00 norsk tid på en lørdag etter en landskampuke. Men før det ble det 0-0 mot Manchester United hjemme på Anfield i oktober, og tap 5-0 for Manchester City på bortebane i september. Begge disse kampene hadde avspark lørdag klokken 13.30 norsk tid.

Det samme var tilfellet etter den siste landskampuken forrige sesong, da Liverpool slo Everton 3-1 på Anfield i april.

13 tidligkamper under Klopp

Totalt har Liverpool hatt avspark før klokken 14.00 norsk tid 13 ganger i Klopps tid på Anfield. Da snakker vi alle turneringer.

Liverpool Echo skriver at bare fire av disse kampene har vært spilt på Anfield, og to av disse endte med tap. Begge var forrige sesong - henholdsvis mot Swansea City i Premier League og mot Wolverhampton Wanderers i FA-cupen.

Liverpool har faktisk bare vunnet fire av disse 13 tidligkampene. Tre endte uavgjort, mens de røde har tapt hele seks av kampene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]