Tre returnerer til Melwood med skader

Det gledelige var at Roberto Firmino og Mohamed Salah fikk hvile.

28. mar 2018 kl 12.28 Arild Skjæveland

Onsdag returnerer spillerne som har vært på landslagsoppdrag til Melwood, for forberedelser til Crystal Palace-kampen lørdag 13.30.

Dessverre kom ikke alle spillerne fra det uten smeller, og vi venter spent på meldinger om hvor alvorlige de forskjellige skadene er.

Tre tilbake med skader

Andrew Robertson ble taklet stygt i andre omgang da Skottland slo Ungarn 1-0 i går kveld, og ble tatt av banen. Det har blitt rapportert at det er snakk om en lårhøne, og da vil han være usikker til lørdagens kamp mot Crystal Palace.

Spilleren selv har ikke kommentert smellen han fikk, og meldte på Instagram at det hadde vært en god uke med Skottland, og at han gledet seg til å dra sørover igjen.Echo skriver at han vil undersøkes når han returnerer til Melwood.

Emre Can skadet ryggen mot Watford, og holdt kun et kvarter på trening med Tyskland. Han ble sendt tilbake til Anfield, og trente heller ikke på mandag. Han vil regnes som usikker til lørdagens kamp – men blir forhåpentligvis helt klar igjen til kvartfinalen i Champions League på onsdag.

Joe Gomez tråkket over i Englands privatlandskamp mot Nederland, og haltet av banen etter 10 minutter. Han ble sendt tilbake til Melwood, og ifølge Liverpool Echo er han uaktuell for kampen på Selhurst Park. Liverpool frykter at han vil være ute i én måned – noe som vil gjøre at han også mister begge kvartfinalene mot Manchester City, samt derbyet mot Everton. Svaret på hvor lenge han er ute får vi når hevelsen har gått ned, ifølge Echo.

Viktig duo fikk hvile

Mohamed Salah og Roberto Firmino fikk begge hvile tirsdag kveld, og satt på benken som ubenyttede reserver. Det er gledelig nytt for Jürgen Klopp. Firmino spilte kun 25 minutter da Brasil møtte Russland på fredag, mens Mohamed Salah da scoret og spilte 79 minutter mot Portugal.

Samtidig var Sadio Mané ubenyttet reserver for Senegal på fredag, og spilte 87 minutter mot Bosnia tirsdag kveld. Ingen av de tre lengst fremme i Liverpools lag har blitt brukt mye i denne landslagspausen.

Det har ikke blitt rapportert om skader på noen av de andre spillerne som har vært på landslagsoppdrag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]