Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

20. mar 2018 kl 09.14 Torbjørn FlatinStemmene fra spillerne selv om hvem som skal bli deres Årets Spiller er allerede avgitt for sesongen 2017-18, noe som kan være et minus for en stadig scoringshungrig Mohamed Salah.

Det er bare seks spillere fra Liverpool som har blitt «PFA Players’ Player of the Year» siden trofeet ble opprettet i 1974. «Bare» med tanke på den dominansen som de røde hadde mot slutten av 70-tallet og under 80-årene. Det var langt flere som fikk prisen Årets Spiller fra journalistene, da man hadde mer oversikt over hvem som hentet hjem sesongens titler.

Dobbeltmestere

Terry McDermott (1980), Kenny Dalglish (1983), Ian Rush (1984), John Barnes (1988), Steven Gerrard (2006) og Luis Suarez (2014) er det halve dusinet som har blitt kronet fra Liverpool FC, og med unntak av Gerrard vant også alle prisen som journalistene delte ut den samme sesongen.

Mohamed Salah kan bli nr. 7 på listen. Ifølge bookmakere som Liverpool Echo har vært i kontakt med er det ingen som har satset så mye på at noen spiller skal ta pokalen som Liverpools egyptiske scoringskonge. Den hardeste konkurrenten er Kevin De Bruyne, etter sin strålende sesong på midtbanen til Manchester City.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]