– Vi går for andreplassen nå

Emre Can mener det er umulig å ta igjen Manchester City, men tyskeren har andreplassen i Premier League i sikte.

1. mar 2018 kl 09.43 Einar Kvande

Liverpool ligger på tredjeplass på tabellen, 15 poeng bak den suverene serielederen Manchester City.

– Det er veldig jevnt i toppen av tabellen, og vi ønsker selvsagt å komme inn blant topp fire. Vi ønsker å ta andreplassen, bak City, sier Emre Can til Sky Sports News.

– Det blir vanskelig å ta igjen City. De har for mange poengs forsprang, men vi har selvsagt en sjanse til å bli nummer to, legger han til.

United-kampen blir viktig

Neste oppgave for Liverpool er Newcastle på lørdag, før Porto gjester Anfield i Champions League på tirsdag. Men bortekampen mot Manchester United den 10. mars er også allerede i tankene til Can.

– Det blir en veldig, veldig viktig kamp for alle, og jeg tror alle ser frem til den kampen.

– Hver kamp er som en finale nå. Vi tar en kamp om gangen, og på lørdag vil det bli en veldig tøff oppgave mot Newcastle. De har et godt lag, så det blir ikke enkelt. Vi må fokusere på den kampen, og trene med tanke på den den kampen. Vi må prestere på topp.

– Jeg synes vi har lagt et godt grunnlag for sesonginnspurten. Vi er nummer tre i Premier League, og vi er fortsatt med i Champions Lague. Jeg synes vi er i en veldig fin posisjon. Men vi må stå på videre, og fortsette å spille slik vi har gjort i de siste kampene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]