– Vi kan ikke slippe inn to identiske mål

Virgil van Dijk var frustrert etter det som skjedde på Old Trafford.

11. mar 2018 kl 10.45 Arild Skjæveland

Liverpool kom tidlig bakpå i storkampen mot Manchester United, og var under 2-0 til pause etter to scoringer fra Marcus Rashford.

Etter kampen var Virgil van Dijk frustrert over måten laget slapp inn på.

– Frustrerende. Det å slippe inn to nesten identiske mål var frustrerende, og det var vanskelig å bryte dem ned fordi de lå bakpå og ventet på kontringer, sa nederlenderen til Sport 1, gjengitt av Liverpoolfc.com.

– Men først av alt trenger vi ikke å slippe inn to mål i førsteomgang. I resten av kampen var det tøft å spille dem ut. De sitter og venter på sjansen til å kontre. Vi måtte spille oss gjennom, men var ikke gode nok, sier han.

Fortsatt bra sjanser for topp fire

Liverpool har en luke på fire poeng ned til Chelsea på femteplass. Nederlenderen tror fortsatt sjansene er gode for å klare en topp fire-plassering.

– Det er nok av kamper igjen. Dette var en stor kamp, men vi må komme oss videre og se fremover, og da mot neste uke, sier han.

Tottenham spiller borte mot Bournemouth søndag, og kan passere Liverpool på tabellen med seier. Den kampen har avspark kl. 17.00 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]