– Jeg ville vært dum om jeg ønsket å være noe annet sted

Danny Ings er der han ønsker å være.

11. mar 2018 kl 08.46 Arild Skjæveland

Danny Ings har fått sin karriere på Anfield ødelagt av skader, og har kun spilt 18 kamper på tre sesonger. Kun fem av dem har vært fra start.

Denne vinteren har han endelig blitt helt skadefri, og det har resultert i sju innhopp under Jürgen Klopp. I januar ble han linket til en rekke Premier League-klubber, men for Klopp var det aldri aktuelt at han skulle gå.

– Det er ingen sjanse for at «Ingsy» kommer på markedet i morgen. Det vil bare skje om jeg er bevisstløs, sa Klopp på en pressekonferanse

Er der han vil være

Ings har to år igjen av avtalen sin, og vil helst bli der han er.

– Jeg har alltid ønsket å være her. Jeg vet at mange forventet at jeg skulle forlate klubben fordi jeg ikke var involvert på en lang stund, og spilte U23-fotball, sier han i et intervju med Sunday Express.

– Det er forståelig, men det eneste jeg ønsket var å spille her, og jeg skylder meg selv sjansen til å gjøre alt det jeg kan for å komme inn på laget. Det er det som skjer nå, og jeg er veldig glad, sier han.

Støtten fra manageren

Spissen som scoret 26 mål på 45 kamper for Burnley før han ble hentet av Liverpool ler når han tenker på Klopps respons til Newcastle-linken.

– Det er fint å høre det fra manageren. Det viser at han har tro på deg som spiller, og det har jeg aldri tvilt på. Jeg trengte bare tid for å finne meg til rette og komme tilbake til nivået som kreves av meg fysisk, sier han.

– Jeg føler at jeg er der nå, og forhåpentligvis kan jeg bidra så mye som jeg kan til laget. Dette er en flott klubb, og jeg ville vært dum om jeg ønsket å være et annet sted, sier Ings.

25-åringen var ikke i troppen mot Manchester United på lørdag. Denne gang var det Dominic Solanke som var alternativet fra benken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]