– Vi må sørge for at han får så få sjanser som mulig

Roy Hodgsons plan for å stoppe Mohamed Salah.

29. mar 2018 kl 18.48 Einar Kvande

Mohamed Salah har scoret 36 mål og bidratt med 10 målgivende pasninger denne sesongen.

– Den eneste måten du kan stoppe kvalitetsspillere på er å gjøre en god kollektiv jobb, sier Crystal Palace-manager Roy Hodgson til Croydon Advertiser.

– Vi må sørge for at han ikke får de ballene han trenger for å gjøre sitt magiske arbeid rundt straffefeltet. Vi må selvsagt være klar over de kvalitetene han besitter og den spillertypen han er. Og så får vi bare håpe på at han ikke klarer å score på de sjansene jeg er sikker på at han vil skape på egenhånd, eller som laget vil skape for han.

– Denne sesongen har han tatt godt vare på sjansene han har fått, men som en motstander kan du alltid håpe på at du klarer å redusere antall sjanser han får til et minimum, og om han får en sjanse eller to, så må du bare håpe på at han ikke klarer å score på dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]