Hodgson mener at Liverpool er på samme nivå som City

Crystal Palace-manager Roy Hodgson er forberedt på en vanskelig oppgave lørdag ettermiddag.

29. mar 2018 kl 17.50 Einar Kvande

Crystal Palace har møtt Tottenham, Manchester United, Chelsea og Huddersfield i sine fire siste kamper, og neste oppgave er altså Jürgen Klopps Liverpool.

Fire av topp fem-lagene i Premier League på rekke og rad med andre ord. I kampene mot de tre førstnevnte ble det ingen poeng for Palace.

– Jeg vil si at Liverpool er på samme nivå som de tre førstnevnte, og dermed samme vanskelighetsgrad for et lag som vårt, når det blir snakk om å få med seg poeng fra kampen, siteres Roy Hodgson av Croydon Advertiser.

– Liverpool har selvsagt en annen spillestil. Alle topplagene vi har møtt, og du kan ta med Manchester City og Arsenal også, er svært gode lag med gode spillere, og det er vanskelig å finne svakheter hos de. Det er veldig vanskelig å forhindre dem fra å score.

– Vi vet Liverpool er en stor attraksjon for våre fans, og det blir spennende for dem å se Liverpool, og hvor bra vi klarer å håndtere problemene de vil skape for oss.

– Vi er klar over at vi ikke bare spiller mot et lag som har ambisjoner om å komme med i neste års Champions League, og som ser ut til å klare det, men de er også et lag som er i kvartfinalen i årets Champions League. Hvem vet hvor langt de kan nå der.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]