Håper å ha Wilfried Zaha klar til lørdag

Roy Hodgson har hatt sin pressekonferanse.

29. mar 2018 kl 14.45 Arild Skjæveland

Roy Hodgson har i dag hatt sin pressekonferanse før lørdagens kamp mot Liverpool.

Der var skadesituasjonen hovedtema. Palace har den lengste skadelisten i Premier League.

– Vi er skuffet over at vi mistet (Jeffrey) Schlupp i vår forrige kamp, etter å ha jobbet så hardt for å komme tilbake. James Tomkins og Alexander Sørloth er også tvilsomme, sa Hodgson til pressen.

– Connor Wickham scoret for U23-laget denne uken, men har fått en lyskestrekk på trening i dag og er uaktuell, fortalte manageren.

Håper ha Zaha tilbake

Crystal Palace har ikke vunnet en kamp uten Wilfried Zaha denne sesongen. I de ti kampene han ikke har spilt har det blitt ti tap.

TILBAKE?
TILBAKE?  Wilfried Zaha skal testes på fredag.

Han ble sendt hjem fra landslagssamling med Elfenbenskysten med en smell fra Huddersfield-kampen sist, men Hodgson har håp om at han skal bli spilleklar til lørdag.

– Wilfried Zaha har fått bruke landslagspausen til restitusjon. Han vil undersøkes i morgen sammen med Tomkins og Sørloth.

– «Wilf» kom tilbake til Huddersfield-kampen da vi forventet at han skulle være ute til vi møtte Bournemouth! Alt han gjør nå er en bonus. Det er fint at han har fått den nødvendige behandlingen de siste ukene, men vi må vente og se om han er klar.

70-åringen var positiv etter at laget hans fikk tre poeng i forrige kamp.

– Vi har hatt en veldig tøff periode, med en rekke vanskelige kamper. Huddersfield-kampen brøt den vonde trenden, så det var fint å vinne den kampen. Alle spillerne som har vært borte med landslagene har kommet friske tilbake.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]