Ingen har flere spillere på skadelisten

Crystal Palace er klubben med flest spillere på behandlingsbenken.

29. mar 2018 kl 08.30 Arild Skjæveland

Kl. 14.30 vi Roy Hodgson holde sin pressekonferanse før lødagens kamp, og først da får vi vite mer om hvordan den oppdaterte skadesituasjonen er i Crystal Palace.

Ben Dinnery holder til enhver tid oppdatert twitterkontoen @PremierInjuries, og fører statistikk hos PhysioRoom.com.

I dag er det ingen som har flere spillere på skadelisten enn Crystal Palace – med ni. Huddersfield, Watford, Everton og West Ham har sju spillere på behandlingsbenken.

Flere langtidsskader

Jason Puncheon og Scott Dann er begge ute for sesongen med kneskader. Bakary Sako er ute for sesongen med en brukket ankel, mens reservekeeper Julian Speroni ikke er ventet tilbake før om en måned med sin kneskade.

Conor Wickham har vært ute siden november 2016 med en kneskade, og er skadefri, men et stykke unna kampform.

Joel Ward regnes som usikker med en muskelskade. Det samme er Alexander Sørloth, som måtte trekke seg fra Norges privatlandskamper mot Australia og Albania me en hamstringskade. Jeffrey Schlupp har pådratt seg en ankelskade hvor det foreløpig ikke har kommet meldinger om hvor alvorlig det er.

Den det vil være knyttet størst spenning til er Wilfried Zaha, som er Palace sin viktigste spiller og som ble sendt hjem fra Elfenbenskystens landslagssamling etter å ha fått seg noen smeller mot Huddersfield.

Crystal Palace - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]