– Watford kommer ikke til å ta foten av gasspedalen

Watford-spillerne kommer til Anfield med senkede skuldre som en følge av en relativt trygg tabellplassering, men Emre Can tror ikke gjestene vil ta det piano av den grunn.

17. mar 2018 kl 09.23 Einar Kvande

Selv om de tapte mot Arsenal forrige helg, er Watford helt oppe på en komfortabel 10. plass med 36 poeng når det gjenstår åtte kamper av sesongen.

– I Premier League vet du aldri hva som vil skje. Watford kommer ikke til å slappe av. De vil ønske å vinne kampen, slår Emre Can fast til Liverpoolfc.com.

– De kommer til Anfield for å vinne. Watford er et lag bestående av gode spillere med gode individuelle kvaliteter. De vil gå for de tre poengene, men det vil selvsagt vi gjøre også.

– Det blir en vanskelig kamp, det er sikkert. Men kampene mot Newcastle og West Ham var gode eksempler. Dette vil kanskje også være en kamp der vi må være tålmodige, men vi skal forsøke å vinne.

Kan håndtere presset

Liverpool er nede på fjerdeplass i Premier League foran dagens kamp, og kampen om en plass blant topp fire er intens for Can og hans lagkamerater.

– Det hadde vært fint om vi kunne dratt på landskampene etter en seier. Det ville ha gitt oss ekstra selvtillit. Vi kommer opp på tredjeplass om vi vinner. Det hadde vært perfekt for oss.

– I en klubb som Liverpool har du alltid press. Du ønsker alltid å være inne blant topp fire. Ingenting er annerledes nå. Laget vårt kan håndtere presset veldig bra.

– Vi vil gjøre vårt beste for å komme inn blant topp fire. Vi er i en veldig god posisjon nå, og forhåpentligvis vil vi være det også når sesongen er over, avslutter Can.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]