Woodburn sliter med helsen

Jürgen Klopp bekrefter at Ben Woodburn er uaktuell til troppen mot Watford fordi 18-åringen fortsatt ikke er helt frisk.

16. mar 2018 kl 13.47 Einar Kvande

Woodburn spilte for Liverpool U19 da de røk ut av UEFA Youth League for Manchester City onsdag ettermiddag, men nå sliter han med helsen igjen etter ha blitt matforgiftet tidligere i vinter. Han har stått over treningene de siste dagene.

– Ben Woodburn er ute, men det er alt egentlig, svarte Jürgen Klopp da Liverpoolfc.com spurte ham om en oppdatering på skadesituasjonen foran kampen mot Watford.

– Det er etterdønninger etter at han var syk i forrige uke. Han sliter fortsatt med helsen, og han sliter også med kramper i baksiden av leggen og andre småting. Det er grunnen til at han ikke har trent. Det er alt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]