Alle Citys offensive spillere trente

Defensiv duo måtte stå over treningsøkten.

9. apr 2018 kl 18.05 Arild Skjæveland

Sergio Agüero hadde ikke spilt for Manchester City siden 1-0 seieren over Chelsea 4. mars da han kom inn i lørdagens tap mot Manchester United. Argentineren hadde vært ute med en kneskade, og entret banen et kvarter før slutt, på stillingen 2-3.

To minutter inn i innhoppet ble han taklet stygt inne i feltet av Ashley Young. Young var muligens også borti ballen, men tok også mannen med en voldsom kraft, og burde trolig fått det røde kortet samtidig som City fikk straffespark. Dommeren vinket spillet videre.

– Han filmet, svarte Pep Guardiola sarkastisk da han fikk spørsmål om sin stjernespiss på dagens pressekonferanse.

TRENTE:
TRENTE:  Sergio Aguero trente dagen før kampen.

Trente i dag

Bilder fra dagens åpne trening på Etihad Campus viser at argentineren trente som normalt sammen med laget. Det gjorde også alle de andre offensive spillerne for de lyseblå.

To som ikke trente, var John Stones og Danilo. Stones har ikke vært involvert i de siste kampene, mens Danilo spilte hele kampen mot United, mens Kyle Walker fikk hvile.

På benken satt også Aymeric Laporte, som fikk en tøff oppgave mot Mohamed Salah i den første kampen. Benjamin Mendy er langtidsskadd og ikke aktuell for tirsdagens kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]