Dette må til for at Liverpool skal ende blant topp fire

Chelsea er nå bare seks poeng bak Liverpool. London-laget slo Swansea 1-0 på Liberty Stadium.

28. apr 2018 kl 20.42 Einar Kvande

Chelsea sørget for å bevare spenningen i kampen om topp fire-plasseringene i Premier League, ved å beseire Swansea 1-0 på Liberty Stadium i kveld.

Cesc Fabregas gjorde kampens eneste mål, etter bare fire minutters spill.

Dermed er Chelsea oppe på 66 poeng, noe som er seks poeng bak Liverpool. Chelsea har tre kamper igjen å spille, mens Liverpool bare har to. Liverpool har 17 mål bedre målforskjell enn London-laget.

Liverpool gjester Stamford Bridge søndag om en drøy uke, i en kamp som har avspark klokken 17.30. Tar Liverpool poeng i den kampen, er Anfield-klubben sikret gruppespill i Champions League neste sesong. Vinner Chelsea, må Liverpool slå Brighton i siste serierunde for å være garantert en topp fire-plass.

Etter kampen mot Liverpool på Stamford Bridge har Chelsea igjen en hjemmekamp mot Huddersfield den 9. mai, før de møter Newcastle på bortebane i siste ligarunde, når alle kamper spilles samtidig søndag 13. mai.

Liverpool kan selvsagt også håpe på en Tottenham-kollaps, men det virker ikke spesielt sannsynlig med tanke på motstanden i kampene de har igjen. Spurs er fire poeng bak Liverpool med to kamper mindre spilt. De har igjen dette programmet: Watford (H) - 30. april, West Bromwich (B) - 5. mai, Newcastle (H) - 9. mai, Leicester (H) - 13. mai.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]