– Vi klarte bare ikke å få ballen over mållinja

Jordan Henderson var skuffet etter 0-0 mot Stoke på Anfield.

28. apr 2018 kl 18.26 Einar Kvande

– Vi klarte bare ikke å få ballen over linja. I andre omgang dominerte vi kampen stort, og da må vi få med oss alle tre poengene. Vi er skuffet over at vi ikke scoret mål, uttaler lagkapteinen til Liverpoolfc.com.

– Jeg synes guttene var strålende nok en gang, men vi klarte bare ikke å få ballen i mål. Vi følte oss bra foran kampen, legger Henderson til.

– Stoke må få honnør fordi de forsvarte seg veldig godt. Vi visste de ville gjøre det. De kjemper for å holde seg i Premier League, så de kastet seg inn i alle situasjoner og forsøkte å blokkere ballen.

– Vi skapte nok sjanser til å score, og vi skulle hatt et straffespark mot slutten på den handsen. Når slike avgjørelser ikke går din vei, da vet du bare at det ikke er din dag.

Nå er det semifinalen som gjelder

Henderson og hans lagkamerater må nå riste av seg skuffelsen over poengdeling mot Stoke raskt, for onsdag kveld skal de spille returkamp mot Roma i semifinalen i Champions League.

– Vi må bare stå på videre. Det er fortsatt mye å spille for denne sesongen. Vi må bare fortsette, og sørge for at vi får god restitusjon. Semifinalen er en viktig kamp. Det blir tøft, så vi må være klare for innsats når vi kommer dit, men det er jeg sikker på at vi vil være også.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]