– Dette var ikke den beste dagen i mitt liv

Liverpool ropte på straffespark for hands to ganger i andre omgang mot Stoke, men dommer Andre Marriner hadde en grusomt dårlig dag på jobb.

28. apr 2018 kl 17.50 Einar Kvande

I første omgang sløste Mohamed Salah bort en kjempesjanse, mens Danny Ings fikk en scoring annullert for en offside som var hårfin. Selv om de røde dominerte banespillet gjennom hele kampen, ebbet det ut med poengdeling etter seks minutter med tilleggstid.

– Om det var frustrerende? Jeg er ikke sikker. Fotballen er slik noen ganger, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse etter kampen.

– Vi møtte Stoke på en dag der de trodde at ett poeng her kan være nok til å berge plassen, ellers hadde de spilt annerledes. Dersom de tror de kan vinne de to neste kampene, og ha en sjanse til å holde seg i Premier League med det, så kan vi ikke endre på den oppfatningen. I denne kampen fikk vi se konsekvensene av at vi ikke tok ledelsen tidlig. Vi hadde to muligheter til å gjøre det. Mo hadde en kjempesjanse, la Liverpool-manageren til.

Antyder at Trent skulle hatt straffespark

– Og la meg si det slik, Trent Alexander-Arnold sitter igjen med en lårhøne, så det var definitivt kontakt i den situsjonen. Han haltet fra det øyeblikket. Vi scoret et mål som ble annullert for offside, og vi styrte spillet, selv om vi ikke spilte strålende. Men det er normalt i den situasjonen vi befinner oss i.

– Andre omgang startet som normalt, og med to bytter pustet vi på en måte liv i kampen. Det var bra. Millie var god, Clyney var god, og det hjalp oss. Vi kom mye oftere inn i feltet, og slike ting. Vi hadde noen situasjoner, halvsjanser, men de kjempet alt de kunne i feltet, og innenfor femmeteren.

– Og ja, det var trolig hands, men til syvende og sist så scoret vi ikke. Så derfor var ikke dette den beste dagen i mitt liv, men jeg har helt klart også hatt verre dager. Så la oss ta det slik det er, komme til hektene igjen og reise til Roma, avsluttet Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]