Stopperne var Liverpools beste

Ragnar Klavan og Virgil van Dijk gjorde få feil i midtforsvaret.

28. apr 2018 kl 16.22 Einar Kvande

Loris Karius 6

Ble ikke satt på så mange prøvene, men hadde en grusom feilpasning på en klarering, og var også litt på halvdistanse da Stoke fikk sin store sjanse i sluttminuttene.

Trent Alexander-Arnold 6

Startet sentralt på midtbanen, men ble etter hvert flyttet ut på høyre flanke. Burde kanskje fått straffe etter fem minutter, da han ble dyttet i ryggen på vei mot Butland. Får en eventyrlig mulighet til å score etter 21 minutter, som han skusler bort. Innsatsen ellers var det ikke noe å si på.

Joe Gomez 5

Ingen god dag på jobb for høyrebacken, som slet med pasningskvaliteten gjennom hele kampen, og ofte mistet ballen alt for lett.

Virgil van Dijk 7

Vinner nesten alt av hodedueller, og spiller en ny solid kamp i midtforsvaret om vi ser bort i fra et par grove feilpasninger.

Ragnar Klavan 7

Ryddig og solid stopperspill gjennom hele kampen. Spiller på det enkle, og er treffsikker med pasningene. Liverpools beste.

Alberto Moreno 6

Begynte som venstreback, men blir etter hvert flyttet frem som vingback. Slår noen gode innlegg fra sin venstreside, og har også et bra skuddforsøk etter 67 minutter. Pasningskvaliteten er ikke alltid like god.

Jordan Henderson 6

Spiller en god førsteomgang, men får en smell et par minutter før pause som så ut til å prege ham litt de siste 45 minuttene, da han ble litt mer reservert i duellene.

Georginio Wijnaldum 6

Jobber hardt, og utmerker seg med en nydelig crosser til Salah etter 21 minutter. Har et skudd like utenfor etter 28 minutter, og header over på overtid. Legger innlegget som Pieters handser på, da Liverpool skulle hatt straffe etter 87 minutter.

Mohamed Salah 6

Blir spilt fri etter 5 minutter, og alle trodde han skulle score alene med Butland. Valgte korrekt løsning, men vippen over keeper gikk utenfor. Der skulle han ha scoret. Har et frispark i nettveggen etter 34 minutter. Ble passet veldig godt på at Pieters resten av kampen.

Roberto Firmino 6

Innsatsen er alltid god av brasilianeren, og han jobber helhjertet både offensivt og defensivt. Har en flott frispilling av Alexander-Arnold etter 5 minutter, men ellers så man lite til hans ferdigheter på den fronten.

Danny Ings 6

Har ballen i nettmaskene etter 41 minutter, men det vinkes for en svært hårfin offside. Jobbet godt uten at det ble noe sluttprodukt ut av det, før han ble byttet ut til fordel for Clyne etter 65 minutter.

Nathaniel Clyne

Erstatter Ings etter 65 minutter og får en vingbackrolle. Headet svakt rett på Butland da han fikk en god sjanse etter bare ett minutt på banen. Har et friskt innhopp, der han flere ganger kommer rundt på sin side og får lagt innlegg. Har også en viktig defensiv inngripen på en Stoke-kontring etter en corner.

James Milner

Kommer inn for Trent Alexander-Arnold etter 65 minutter, og bidrar med gode innlegg og cornere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]