– Dersom jeg skulle ha sett bare en Champions League-kamp ville jeg ha valgt denne

Jürgen Klopp skyver favorittstempelet over på Manchester City foran den første kvartfinalen i Champions League mellom lagene.

2. apr 2018 kl 12.57 Einar Kvande

Jürgen Klopp forventer en utrolig tøff oppgave mot Manchester City i kvartfinalene i Champions League.

– Trodde vi at vi skulle tape 5-0 for dem i den første kampen denne sesongen? Nei, det gjorde vi ikke. Trodde vi på forhånd at vi ville vinne den andre kampen 4-3? Nei, det gjorde vi ikke. Men trodde vi at vi hadde en sjanse til å slå dem? Ja, det trodde vi, uttalte Klopp til pressen etter 2-1 seieren over Crystal Palace i helgen.

– City er favoritter, men det har vel vært åpenbart en stund. Første oppgave for oss blir å avslutte kampen med 11 mann. Det hadde vært kult, men vi vet det er vanskelig, sier Klopp med referanse til 5-0 tapet på Etihad i september hvor Sadio Mané ble utvist.

– I en del spesifikke øyeblikk er vi på samme nivå som City, men de har vært mye mer stabile enn oss, og derfor er de også høyere på Premier League-tabellen. Men vi vet at det ikke trenger å bety så mye i en enkelt kamp. Vi ser vi har en mulighet, men vi vet det blir utrolig vanskelig.

– Dersom jeg skulle ha sett bare en Champions League-kamp ville jeg valgt denne. Mye vil handle om taktikk, men det vil også være temperatur i kampen, og den skal spilles på Anfield, så stemningen vil være god.

Dette blir første gangen at Jürgen Klopp møter Pep Guardiola i Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]