Får ikke tak i treningsfelt i Manchester

Neste uke kan Liverpool utsette den korte turen østover av mangel på bane.

4. apr 2018 kl 00.40 Marius Rabben

Det er standard prosedyre i Champions League at motstanderlaget trener på vertskapets hjemmearena kvelden før avspark, slik Manchester City gjorde på Anfield tirsdag. Derfor kan de røde naturlig nok trene på Etihad kommende mandag.

Men Jürgen Klopp sender spillerne også gjennom en lett økt tidlig på kampdager. Det kan bli et problem denne gangen, for manageren avslørte under pressekonferansen på Anfield at Liverpool ikke har fått tak i en bane for tirsdag formiddag.

Pep Guardiola og Manchester City pleier også å gjøre det på lik måte som de røde, men valgte å reise til Merseyside dagen før kamp for å trene på Anfield. Grunnen er at de ifølge Klopp har fått tillatelse til å trene på Goodison Park, Evertons hjemmebane, på formiddagen i dag.

IKKE HJELP Å FÅ:
IKKE HJELP Å FÅ:  Everton bistår Manchester City med bane for en treningsøkt onsdag formiddag. Før returen på tirsdag er det imidlertid ingen i Manchester som hjelper Liverpool – i hvert fall foreløpig.

– Skulle gjerne trent der

Liverpools manager fikk spørsmål om betydningen av at Guardiola valgte å trene på Anfield – en bane de lyseblå har tapt fem strake ganger på og ikke har gått seirende av siden 2003.

– Det er et spørsmål for Pep, ikke for meg. Jeg aner ikke, svarte Liverpool-sjefen, før han tenkte i noen sekunder og la til:

– Vi skulle gjerne ha trent i Manchester neste uke, før bortekampen, men vi fikk ikke tak i en bane for dagen etter (en eventuell økt på Etihad). Ingen Manchester-klubb kunne gi oss et treningsfelt for morgenen.

– Man City kan trene på Goodison i morgen. Det gir meg noe informasjon før lørdag (når Liverpool møter nettopp Everton der), men ikke noe nå. Jeg har ingen anelse. Spør Pep! Så ringer du meg og forteller det, sa Klopp med et smil til latter fra pressekorpset.

Ifølge Liverpool Echo påpeker klubben at det ikke er endelig bestemt hvor de siste forberedelsene til bortekampen på tirsdag skal finne sted, men må bekrefte det overfor UEFA innen ukeslutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]