Fire poeng opp til andreplassen

Manchester United vant i Bournemouth.

18. apr 2018 kl 23.10 Einar Kvande

Jose Mourinho gjorde hele sju endringer i startoppstillingen til Manchester United til bortekampen mot Bournemouth i kveld, men kom helskinnet fra det da hans lag vant 2-0 på sydkysten.

Chris Smalling ga gjestene fra Manchester ledelsen etter 29 minutter, mens innbytter Romelu Lukaku scoret det andre målet tjue minutter før slutt, i en kamp hvor Bournemouth ble snytt for to straffespark.

Tre poeng til United i kveld betyr at de nå ligger fire poeng foran Liverpool, når begge lag har fire kamper igjen å spille.

I morgen kveld spilles en ny interessant kamp i Premier League med tanke på Liverpools muligheter til en topp fire-plass. Da skal nemlig Chelsea bryne seg på Burnley på Turf Moor. Dersom vertene tar poeng i den kampen, trenger Liverpool bare tre poeng til for å være sikret Champions League-spill neste sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]