Gini om sin nye rolle

Georginio Wijnaldum spilte i rollen som nummer 6 mot Everton.

8. apr 2018 kl 12.32 Einar Kvande

Nederlenderen trakk i trådene på Liverpools midtbane i den målløse forestillingen på Goodison Park. Han hadde flere ballberøringer (91) og slo flere vellykkede pasninger (93,5%) enn noen andre spillere på banen. Men han var ikke spesielt godt fornøyd med sluttresultatet.

– Noen ganger har du dager som dette, sa Wijnaldum til Liverpoolfc.com etter kampen.

– For meg personlig var det en god dag, der alt gikk bra, men jeg har også hatt noen kamper der ting ikke har fungert, fortsatte nederlenderen.

– Manageren fortalte at laget trengte meg som pasningslegger, og det var hva jeg forsøkte å gjøre. Det var en uvant posisjon for meg, men jeg kan spille der, og jeg synes det gikk bra.

– Vi kunne ha tapt kampen mot slutten

Liverpool er fortsatt på tredjeplass i Premier League etter ett poeng mot Everton.

– Det var vanskelig for oss i starten av kampen. De første par minuttene. Everton presset oss, og stemningen var slik du forventet. Men etter det synes jeg vi var det beste laget. Vi kontrollerte kampen med raske pasninger, og skapte noen sjanser, siteres Wijnaldum.

– Vi fortsatte slik i annen omgang, men så snart vi stoppet å spille fotball var Everton det beste laget. De skapte noen sjanser på innlegg, og var veldig farlige. Vi var nær å tape kampen mot slutten, og vi må være godt fornøyd med at vi ikke gjorde det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]