Gomez og Lovren er med i lørdagens tropp

Jürgen Klopp kom med siste nytt på skadefronten.

20. apr 2018 kl 12.04 Arild Skjæveland

Det ser lysere ut på skadefronten defensivt for Jürgen Klopp, før det som blir to avgjørende uker i årets sesong.

På dagens pressekonferanse bekreftet han at både Joe Gomez og Dejan Lovren var skadefri. Gomez har vært ute siden han tråkket over for England for en måned siden, mens Lovren gikk rett i garderoben da han ble byttet ut mot Bournemouth, med det som var en mulig lyskeskade.

– Joe Gomez er tilbake i full trening, og Dejan Lovren trente i går. Dejan trengte bare litt mer tid for å komme seg fra forrige kamp, sa manageren.

Nathaniel Clyne har slitt med et muskelproblem, og blir ikke aktuell til lørdagens kamp.

– Clyne har slitt litt. Han har hatt et lite problem med en muskel. Dessverre etter en helt vanlig økt. Han er antagelig ikke tilgjengelig i morgen.

Fortsatt håp for midtbaneduo

Tidligere ble det sagt at Adam Lallana og Emre Can begge var ute for sesongen. Manageren har fortsatt et håp om at de to kan involveres i troppen mot slutten av sesongen.

– Det er ikke noe nytt, begge er på god vei, og vi får se hva det vil bety til slutt. Det er mulig at de er med i en tropp igjen, og det er mulig at de ikke er det.

Adam Lallana har reist til Cape Town for å få behandling for sin lårskade. En vi ikke ser igjen denne sesongen er Joel Matip.

– Det eneste som ser sikkert er at Matip er ute for sesongen, og at han blir med oss igjen til pre-season.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]