SLIPPER STRAFF  Ahmed Hegazi, som her blir lurt av landsmannen Mohamed Salah, slipper utrolig nok straff etter et bevisst slag mot magen til Danny Ings.

Hegazi blir ikke straffet

Panelet var ikke enstemmige om at slaget mot Ings kvalifiserte til rødt kort.

West Bromwich-forsvarer Ahmed Hegazi kommer ikke til å bli straffet etter at han slo en liggende Danny Ings i mageregionen under lørdagens kamp mellom WBA og Liverpool på The Hawthorns, melder BBC Sport.

Situasjonen oppstod etter at duoen hadde kjempet om ballen, hvorpå begge gikk i bakken, og Ings klaget etterpå til dommer Stuart Attwell.

Attwell så ikke situasjonen, så den ble meldt inn til et uavhengig panel bestående av tre dommere. Disse var ikke enstemmige i at slaget mot magen til Ings kvalifiserte til rødt kort, og dermed oppretter ikke det engelske fotballforbundet disiplinærsak mot Hegazi.