Hegazi blir ikke straffet

Panelet var ikke enstemmige om at slaget mot Ings kvalifiserte til rødt kort.

24. apr 2018 kl 08.45 Einar Kvande

West Bromwich-forsvarer Ahmed Hegazi kommer ikke til å bli straffet etter at han slo en liggende Danny Ings i mageregionen under lørdagens kamp mellom WBA og Liverpool på The Hawthorns, melder BBC Sport.

Situasjonen oppstod etter at duoen hadde kjempet om ballen, hvorpå begge gikk i bakken, og Ings klaget etterpå til dommer Stuart Attwell.

Attwell så ikke situasjonen, så den ble meldt inn til et uavhengig panel bestående av tre dommere. Disse var ikke enstemmige i at slaget mot magen til Ings kvalifiserte til rødt kort, og dermed oppretter ikke det engelske fotballforbundet disiplinærsak mot Hegazi.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]