Sett opp «ditt lag»:Hvilke 11 bør starte mot Roma?

Bare noen timer til sesongens viktigste kamp.

24. apr 2018 kl 16.56 Arve Vassbotten

Nå er det bare noen timer igjen til avspark i den første semifinalen mot Roma på Anfield. Bortsett fra Joël Matip, Adam Lallana og Emre Can, hadde Klopp alle sine spillere tilbake på treningsfeltet mandag kveld, også Nathaniel Clyne.

Jürgen Klopp sparte Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson og Dejan Lovren mot West Bromwich.

Ansvarlig redaktør i supporterklubben og The Kopite, Torbjørn Flatin mener laget nærmest gir seg selv. Han tror de tre kommer inn sammen med Loris Karius og Virgil van Dijk bak.

«Det eneste spørsmålstegnet foran kampen mot Roma er hvem av kvartetten Henderson, Milner, Wijnaldum og Ox som ikke spiller fra avspark. Jeg har en mistanke om at det blir Gini Wijnaldum», skrev Flatin i sin kommentar mandag, og mener Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané er udiskutable på topp.

Ta ut dine 11

Hvem mener du bør starte for at Liverpool skal få best mulig utgangspunkt før returen? Bruk vår «lagvelger», ta ut hvilke 11 du mener Jürgen Klopp bør starte med i kveld, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Disse har fansen valgt

Scroll i vinduet under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]