Jürgen Klopp:– Ikke bekymret for at Salah forsvinner

Jürgen Klopp med beroligende ord om storscoreren.

12. apr 2018 kl 12.43 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp har liten tro på at storscorer Mohamed Salah vil la seg lokke vekk fra Anfield av Real Madrid eller andre klubber i sommer.

– Jeg vet at Mo føler seg veldig komfortabel her. Han vet at vår måte å spille på passer ham veldig godt, så jeg er ikke bekymret for en overgang, sier Klopp til Bild.

Klopp sier han la merke til Salah første gang da han spilte i Basel, men han gir andre æren for mannen som nå har scoret 39 mål for Liverpool og ligger an til å bli den første siden Ian Rush til å score 40 mål på en sesong.

Brukte Karius for tidlig?

– Jeg må legge vekt på at vi har et fantastisk speiderapparat. De sa hele tiden: kjøp han! Og man kunne se da han spilte ved siden av Edin Dzeko i Roma at han kan sparke ballen, sier Klopp.

En annen som får ros av Klopp i intervjuet er Loris Karius, og hvordan han har håndtert oppgaven etter at han ble ny førstekeeper i januar.

– Kanskje var det min feil at jeg lot han spille så raskt etter at han kom til bake etter sin håndskade. Men jeg var alltid overbevist om talentet hans.

– Hvis ikke ville jeg ikke kjøpt ham. Loris er en ung keeper med stort potensiale, og han gjør en god jobb, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]