Ikke korsbåndskade for Ox

Det skal dreie seg om en leddbåndskade i høyre kne, og Liverpool håper at midtbanespilleren kan starte preseasontrening i juli.

26. apr 2018 kl 09.26 Einar Kvande

Kneskaden Alex Oxlade-Chamberlain fikk mot Roma fører til at han er ute for resten av sesongen, og midtbanespilleren går også glipp av VM i Russland med England. Dette blir det tredje strake mesterskapet han går glipp av med landslaget grunnet skader. Han mistet VM i 2014 etter at han fikk en skade under Englands oppvarmingskamper til mesterskapet, og det var en lignende skade som også førte til at han gikk glipp av EM i 2016.

Oxlade-Chamberlain skadet høyre kne da han taklet Aleksandar Kolarov etter et kvarters spill av semifinalen mot Roma på Anfield tirsdag kveld.

Paul Joyce i The Times forstår det slik at Oxlade-Chamberlain ikke har fått noen korsbåndskade - som er en meget alvorlig skade som ville ha ført til et svært langt skadeavbrekk. Det skal isteden dreie seg om en leddbåndskade, og Liverpools leger har håp om at den tidligere Arsenal-spilleren vil være tilbake på treningsfeltet når preseason starter i begynnelsen av juli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]