– Ingen ønsket å møte Liverpool i kvartfinalen

Mats Hummels er glad Bayern München ikke ble trukket mot Liverpool.

1. apr 2018 kl 12.44 Arild Skjæveland

Lørdag kveld viste Bayern München sin overlegenhet i Bundesliga da de slo Jürgen Klopps gamle klubb Borussia Dortmund hele 6-0 på Allianz Arena.

Bayern ble trukket mot Sevilla i kvartfinalene i Champions League. Mats Hummels, som var kaptein under Klopp i hans siste sesong i Dortmund, var glad de slapp Liverpool.

– Jeg tror ikke det var et eneste lag i turneringen som ønsket å møte Liverpool. De jobber så hardt, er så aggressive og intense med kvalitetsspillerne de har, spesielt i angrep, sier Bayern-stopperen i et intervju med Dominic King i Daily Mail.

Best mot gode lag

Hummels mener det er i kamper som dette Klopp sine lag får ut sitt beste.

– Jeg vet hvor sterke Klopp sine lag er. Jeg vet hvor gode de er når de kommer til dette stadiet. Noen ganger er det litt vanskeligere mot lag lenger nede på tabellen, men lagene hans presterer alltid best når de møter de beste lagene, sier han.

Hummels og Klopp vant to Bundesliga-titler sammen i Dortmund.

– Vi var nesten som familie. Vi hadde selvsagt våre uenigheter fra tid til tid. En dag kunne vi stå der og skrike til hverandre, men neste dag var alt greit.

– Han forsto meg, og jeg forsto ham. Begge forsto hvorfor den andre reagerte som han gjorde, men vi hadde aldri noen store problemer. Han hører alltid på hva du sier. Det er ikke alltid han er enig, og han har siste ord, men noen ganger tenker han på det og sier «ok», eller «tenk på det igjen». Han er sjefen.

Liverpool - Manchester City spilles onsdag kl. 20.45, og sendes på Viasport 1/Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]