– Jeg er glad jeg fikk en fingertupp på det skuddet

Loris Karius med viktig redning på godt Yannick Bolasie-skudd i første omgang.

7. apr 2018 kl 16.30 Einar Kvande

Tyskeren holdt buret rent for åttende gang på 15 kamper etter at han igjen ble utpekt til Liverpools førstekeeper, da de røde gjestet Goodison Park i ettermiddag. Merseyside-derbyet ble en uvanlig tam affære, med få sjanser og blottet for scoringer.

– Under kampen forsøker du bare å hjelpe laget. Jeg vet ikke hvor god redningen var, men det går hurtig. Jeg var bare glad for at jeg fikk en fingertupp på ballen, sa Karius til Sky Sports om redningen på skuddet til Bolasie etter 22 minutter.

– Det føles godt å gjøre en slik redning. Det viktigste for oss var å holde buret rent, for vi stilte med en nykomponert forsvarsfirer, der Clyney kom inn etter lang tid ute og Klavan spilte i en uvant rolle som venstreback. Så det var vi fornøyd med.

– Et greit resultat

24-åringen mener at 0-0 var et rettferdig resultat, etter Evertons gode sluttspurt hvor de skapte et par farligheter.

– Jeg synes vi klarte oss bra i første omgang, og startet også bra i andre omgang. Mot slutten satte Everton oss under press, og vi hang litt i tauene da, men det er normalt. Vi hadde en intens kamp på onsdag i beina.

– Vi ønsket å ta de tre poengene, men til slutt synes jeg uavgjort var et rettferdig resultat, om man ser hele kampen under ett.

Karius har sluppet inn bare fire mål på Liverpools ti siste kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]