–Jeg har aldri tidligere spilt sammen med maken til angrepstrio

Trent Alexander-Arnold hyller de tre på topp som unike.

25. apr 2018 kl 13.55 Einar Kvande

Liverpools angrepstrio Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané gjorde alle fem målene da Liverpool slo Roma 5-2 i den første semifinalen i Champions League. Trioen har nå gjort hele 88 mål denne sesongen.

– Jeg har aldri spilt sammen med maken til angrepstrio. Jeg tviler på at noen av de andre spillerne har det også, sier den unge sidebacken Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

– Når vi går på banen føler vi oss sikre på at minst en av dem, om ikke alle, kommer til å score. Vi har full tillit til dem, og de har tro på seg selv.

– Ser du på antall mål de har scoret denne sesongen, så er det nesten utrolig, og alle ære til dem, for de har jobbet hardt for det. Selvtilliten strømmer gjennom hele laget for øyeblikket, fortsetter Liverpools nummer 66.

– Det har vært slik noen ganger nå, og spesielt i Champions League. Får vi et tidlig mål, scorer vi flere ganske tidlig. Det er vanskelig å stoppe oss fra å score mål. Det skal hele laget ha honnør for.

Konsentrasjonssvikt

– Konsentrasjonen vår sviktet kanskje litt de siste 10-15 minuttene.

Alexander-Arnold refererer til perioden hvor Roma scoret sine to mål, etter å ha ligget under 5-0 med under ti minutter igjen å spille.

– De fem målene var flotte, men vi var litt skuffet etter kampen. Vi slapp inn to mål, og dermed ga vi dem en sjanse. Vi burde ha vært mer nådeløse, og avgjort dette effektivt ved å ha en femmålsledelse foran returoppgjøret. Men vi kan ikke være så alt for skuffet heller. Vi må bare slå tilbake neste uke. Vi leder fortsatt oppgjøret, og vi satser på å nå finalen.

– Roma har ikke sluppet inn mål på hjemmebane i Champions League denne sesongen, så det blir selvsagt vanskelig. Men vi skal reise dit med håp om å kunne fullføre jobben, slik at vi kvalifiserer oss for finalen i Kiev.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]