– Jeg må bare være fornøyd med dette resultatet

Jürgen Klopp så ingen grunn til å henge med hodet etter 0-0 på Goodison Park.

7. apr 2018 kl 19.37 Einar Kvande

Liverpool-manageren sa seg fornøyd med det ene poenget, og begynner nå å fokusere på den viktige returkampen mot Manchester City i Champions League.

– Jeg må bare være fornøyd og ta dette resultatet. Det har jeg ingen problemer med, sa Klopp på sin pressekonferanse etter matchen.

– Jeg synes det var et rettferdig resultat. Vi var best i mesteparten av kampen, men så skapte Everton spenning i vårt felt flere ganger i sluttminuttene, noe som aldri er et godt tegn.

– Frem til da mener jeg vi kontrollerte kampen, og spilte slik vi ønsket å spille. Vi kom ikke her for å spille et vilt derby i dag. Det ville ikke ha vært fornuftig. Derfor ble det også ganske vanskelig for Everton å få den kampen de ønsket seg også, tror jeg, med tøffe taklinger og slike ting.

– Vi gjorde det bra med tanke på at vi hadde byttet ut fem mann

– Jeg var veldig godt fornøyd med førsteomgangen, men de kom likevel til et fantastisk skudd ved Bolasie, som Loris gjorde en enda mer fantastisk redning på. Vi hadde våre sjanser på motsatt side. Jeg syntes vi gjorde det veldig bra i noen spesielle situasjoner, med gode pasninger og løp etter at vi hadde byttet ut fem mann fra forrige kamp, spesielt på venstresiden. I første omgang var det veldig bra. Vi fortsatte på samme måte i andre omgang, men de siste 10, 12, 15 minuttene endret kampen seg.

– Vi startet det med å slå førstepasninger som ikke var gode, og så var ikke den andre pasningen noe bedre. De fikk sine øyeblikk, publium våknet til liv, og tenkte at «nå kan vi ta dem». Vi gjorde feilene selv, og så fikk vi se kvaliteten til Everton. Det var mye følelser i sving da, men jeg tror ikke vi hadde så veldig mye flaks heller, for de hadde ikke avslutninger på mål, men de skapte farlige sjanser. Men likevel vil jeg si at vi fortjente poenget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]