Roma-formann James Pallotta:– John Henry syntes Liverpool betalte overpris for Salah

Roma-formannen forteller at han tilbød seg å spandere lunsj da Liverpool-eieren syntes han hadde betalt for mye for Mo Salah.

24. apr 2018 kl 15.35 Einar Kvande

GRAVDE DYPT I LOMMEBOKA
GRAVDE DYPT I LOMMEBOKA  John W. Henry syntes han hadde betalt for mye for Mohamed Salah, om vi skal tro Roma-forman James Pallotta.

Pallotta hevder at Roma ikke hadde noe annet valg enn å selge Salah, som hadde to år igjen av kontrakten med den italienske klubben, men som fortalte formannen at han ønsket å forlate klubben for å spille i Premier League.

Både James Pallotta og John W Henry har base i Boston, så begge forretningsmennene hadde god kjennskap til hverandre fra før.

– Sett i ettertid gjorde Liverpool et utrolig røverkjøp. Salah ønsket seg tilbake til Premier League. Det var ingen andre som la inn bud på Salah i nærheten av budet fra Liverpool. Jeg sa til Henry at fordi han klagde så mye på prisen så skulle jeg spandere lunsj på ham, siteres Palotta av ESPN.

– Betalte vi for mye? Jeg tror vi betalte for mye, sa han.

– Jeg spanderer lunsj, svarte jeg.

– Liverpool bruker Salah annerledes

Pallotta innrømmer at han er overrasket over hvor bra Salah har gjort det i Liveprool.

– Skal jeg være ærlig, så er jeg overrasket ja. Vi brukte ham på en litt annen måte enn Liverpool gjør. De fant den beste måten å benytte ham på. Hos oss var han mer en ren ving, da vi hadde Dzeko i midten, og Dzeko gjorde 36 mål i fjor. Med Dzeko der hadde det påvirkning på hvordan Salah ble brukt. Liverpool bruker ham litt annerledes, og det virker som han er mye oftere i midten der.

– Det jeg er mest overrasket over, er hvor bra avslutningene hans er blitt. Han scoret mange mål i Roma også, men han var frustrert over alle sjansene han sløste bort. Nå ser det ut som han finner en måte å sette ballen i mål på hver gang han får den i beina.

– Jeg begynte faktisk å lure på om de har større mål i Premier League! Det har vært utrolig å se ham, og hver gang han scorer tenker jeg bare "Kjære Gud".

Har du innspill til journalisten?
[email protected]