Klar for en helt avgjørende uke

Liverpool har tre svært viktige kamper foran seg.

1. apr 2018 kl 21.15 Arild Skjæveland

I de tre neste kampene spiller Liverpool hjemme mot Manchester City Champions League-kvartfinalen, borte mot Everton, før det er returoppgjør mot City på bortebane tirsdagen etter.

Etter tre uhyre viktige poeng på Selhurst Park fortalte Virgil van Dijk om et lag som er klar for det som kommer.

– Jeg gleder meg til det. Jeg tror alle spillere ønsker å spille i disse kampene. Vi vil forberede oss godt, og være klare for det, sier van Dijk til Liverpoolfc.com.

Veldig lettet

Verdens dyreste forsvarsspiller forteller om lettelse da Mohamed Salah dukket opp og scoret sitt 29. ligamål for sesongen seks minutter før full tid i London.

– Vi fortsatte å presse, og hadde sjanser. Det hjalp oss mye at vi scoret tidlig i den andre omgangen. Det var en stor lettelse. Vi var slurvete med ballen, og når de får straffesparket hjelper det dem mye og gir dem selvtillit, sa midtstopperen.

– Vi vet at det er tøft sted å reise til, og vi har sett andre lag komme hit og slite. Det var veldig viktig å få dette resultatet etter landslagspausen. Det er alltid vanskelig å komme tilbake og spille så bra som vi ønsker, men det er tre poeng, og det er det eneste som betyr noe, avsluttet den nederlandske landslagskapteinen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]