Klopp planlegger et sabbatsår når han gir seg i LFC

Tyskeren har også planer om å pensjonere seg tidligere enn de fleste andre fotballmanagere.

19. apr 2018 kl 23.19 Einar Kvande

Jürgen Klopp skrev under en treårskontrakt da han kom til Liverpool i 2015, men signerte en ny kontrakt på seks år i 2016. Tyskeren er med andre ord bundet til Anfield-klubben frem til sommeren 2022.

– Det er mulig at jeg kommer til å avslutte karrieren min mye tidligere enn trenere vanligvis gjør, sier Liverpool-manageren i et intervju med Sky i Tyskland.

Jeg ønsker ikke å dø på trenerbenken.Jürgen Klopp

– Det er veldig intenst.

– Jeg ønsker ikke å dø på trenerbenken. Når jeg er ferdig i Liverpool kommer jeg helt sikkert til å ta et sabbatsår. Det har jeg en klinkende klar avtale med min familie om å gjøre.

Vil hedre kontrakten

Klopp akter å bli i Liverpool ut kontraktstiden.

– Jeg har aldri hatt noen utkjøpsklausuler i mine kontrakter. Dersom Bayern hadde vært oppriktig interesserte i meg, så ville det ikke spilt noen rolle hva jeg hadde gjort, for dette ville ha ført til at en overgang ville ha blitt vanskelig.

– Jeg har kontrakt med Liverpool i fire år til, og klubben er fornøyd med meg. Derfor er det veldig forståelig at Bayern ikke forsøkte å hente meg.

Ingen retur til Dortmund

Klopp har ingen planer om å bli trener for Borussia Dortmund igjen.

– Jeg ønsker virkelig ikke å dra tilbake dit. Den tiden jeg hadde der var for god til det. Jeg kommer ikke til å jobbe som trener når jeg blir like gammel som Jupp Heynckes. Jeg beundrer det han gjør, men jeg kommer ikke til å gjøre det.

– Jeg hadde fantastiske år i Mainz og Dortmund. Jeg kommer trolig til å dra tilbake til de to stedene - men ikke nødvendigvis som trener.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]