Takket nei til sent tilbud om treningsbane i Manchester

Jürgen Klopp ønsket ikke å endre planene som allerede var lagt foran tirsdagens kvartfinale på Etihad.

9. apr 2018 kl 00.11 Einar Kvande

Det er Telegraph som melder at Klopp takket nei til et tilbud fra Manchester City om å låne deres treningsbane foran Champions League-kvartfinalen mellom lagene på Etihad. Grunnen til at Klopp takket nei var at han mente at tilbudet kom for sent.

Liverpool vil dermed gjøre alle sine forberedelser til kampen på Merseyside, etter at man ikke klarte å få til en avtale om å låne en treningsbane med en klubb i Manchester i forrige uke.

Liverpool kunne ha trent på Etihad Stadium mandag kveld, i henhold til UEFA sine regler, men klubben klarte ikke å finne en klubb som ville låne ut bane til treningsøkten som Klopp ønsket å gjennomføre tirsdag morgen.

United sa nei til Liverpool

Manchester United sa nei da Liverpool spurte om å få bruke deres juniorfasiliteter på The Cliff i Salford, hvor Napoli trente før Champions League-kampen mot City i oktober. Grunnen skal ha vært at anlegget var fullbooket.

Klopp indikerte også at den første forespørselen til City ble avslått, men de lyseblå kom senere med et tilbud om å bruke deres tidligere treningsbane i Carrington. En base City forlot i 2014 til fordel for anlegget som ligger vegg i vegg med Etihad Stadium. Anlegget leies nå av League One-klubben Bury. Liverpool forberedte seg til Europa League-kampen mot Manchester United der for to sesonger siden.

City ombestemte seg

– Vi spurte tidlig, og fikk ikke bruke anlegget. Men så ga City oss muligheten til å bruke banen Bury benytter. Vi vet ikke eksakt hvorfor vi først fikk nei, og så senere fikk klarsignal likevel, uttaler Klopp.

– Men nå har vi organisert alt med tanke på å bli hjemme, og gjøre ting på Melwood, og vi har valgt å ikke forandre planene våre.

Det betyr at Klopp og en spiller vil reise til Manchester mandag ettermiddag, for å gjennomføre pressekonferansen på City Football Academy, før de reiser tilbake til Liverpool for å forberede seg på Melwood.

Dermed kan Liverpool-manageren og hans spillere holde en treningsøkt bak lukkede dører der, før troppen reiser til Manchester.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]