– Liverpool fortjener det

Liverpool ble det første laget som slår Pep Guardiola tre ganger samme sesong.

11. apr 2018 kl 00.11 Arild Skjæveland

Pep Guardiola var en slagen mann etter kveldens exit fra Champions League. Laget hans dominerte og kjørte over Liverpool i første omgang. Så ble han utvist, Liverpool snudde, og vant også i kveld. Med det er de det første laget som slår et Pep Guardiola-ledet lag tre ganger samme sesong, ifølge Opta.

Citys manager viste storhet og gratulerte Liverpool etter kampen.

– Store gratulasjoner til Liverpool. De er et topplag med en topp manager. De fortjener å være i semifinalen, og forhåpentligvis kan de representere England bra der, sa Guardiola på pressekonferansen etter kampen.

– Det kunne vært annerledes

Guardiola ble sendt på tribunen da dommeren blåste av førsteomgang uten å legge til et eneste minutt. Han var irritert over at Leroy Sanes mål på 1-1 ble annullert for offside.

– Jeg sa det var et mål da ballen ble slått til Leroy Sane. Det er grunnen til at han viste meg ut. Det ville ha vært annerledes å få 2-0. Det er annerledes om Salahs mål på Anfield er offside. Det er annerledes når Gabriel Jesus sitt mål på Anfield er offside, sa Guardiola.

– I denne turneringen er avgjørelsene til dommerne så viktige. Vi vil prøve igjen neste sesong. Gratulerer igjen til Liverpool, sa han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]