Markovic legger ikke skjul på sin misnøye med Liverpool

Serberen mener at Anfield-klubben hele tiden har forlangt urealistiske summer for å gi slipp på ham.

23. apr 2018 kl 11.31 Einar Kvande

I helgen gjorde Lazar Markovic sitt første mål på 364 dager, da han nettet for utlånsklubben Anderlecht. Etterpå lot han seg intervjue av belgisk presse, og la ikke skjul på sin misnøye med Liverpool.

– Scoringen viser at jeg fortsatt er den samme spilleren som jeg alltid har vært. Den viser at folkene i Liverpool ikke kan fortsette å behandle meg på den måten de har gjort, siteres Markovic av den belgiske avisen DH.

– Jeg tar det personlig når de ikke kan gi slipp på meg fordi de forlanger et urealistisk overgangsbeløp. Jeg har tenkt på dette i flere måneder, og sier bare det jeg har tenkt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]