– Mo fortjener å bli årets spiller

Jürgen Klopp mener at Mohamed Salah er verdig tittelen årets spiller i Premier League.

3. apr 2018 kl 09.04 Einar Kvande

Mohamed Salah har imponert med 37 mål på 42 kamper i sin debutsesong i Liverpool. I engelske medier raser nå debatten om hvem som fortjener tittelen årets spiller i Premier League av Salah og Manchester Citys Kevin de Bruyne.

Jürgen Klopp støtter, kanskje ikke så overraskende, sin egen spiller i den debatten.

– Jeg mener Mo fortjener tittelen 100 prosent. Som hans manager vil jeg utfordre ham til bevise det ved å spille på det samme høye nivået ut sesongen, siteres Klopp av Liverpoolfc.com.

– Begge disse spillerne har vært enestående denne sesongen, med mange høydepunkter. De har scoret mål og skapt sjanser, noe alle ønsker å se.

– Jeg er glad for at jeg ikke skal ta avgjørelsen. Ja, Mo fortjener tittelen. Men jeg vil lyve om jeg uttalte at Kevin de Bruyne ikke burde ha noen sjanse. Han er en fantastisk spiller, og City vil bli mestere, så han vil ha et trofé å vise til. Kanskje kan vi i det minste vinne det andre trofeet, avslutter en håpefull Liverpool-manager.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]