Åtte minutters snuoperasjon reddet Chelsea

Southampton så ut til å gjøre Liverpool en gedigen tjeneste, men så raknet det.

14. apr 2018 kl 15.27 Arve Vassbotten

Mark Hughes og hans Southampton så ut til å gjøre Liverpool en stor tjeneste i kampen om topp fire. Etter 61 minutter satte den 22 år gamle Premier League-debutanten Jan Bednarek inn 2-0 mot Chelsea. Dusan Tadic hadde scoret det første etter 21 minutter.

Der og da var Chelsea på vei mot sin tredje strake kamp uten seier, og det fjerde tapet på de seks siste kampene.Da tok Antonio Conte grep, og satte inn Olivier Giroud.

Ni minutter seinere reduserte han da han nikket inn en pasning fra Marcos Alonso. Så, etter 75 minutter utlignet Eden Hazard med et hardt skudd fra innenfor 16-meteren. Som om ikke det var nok, så sendte også superinnbytteren Giroud Chelsea i ledelsen med 2-3 da 78 minutter var spilt.

Sju poeng bak Liverpool

På åtte minutter fra det 70. til 78. minutt hadde alt snudd på St. Mary's, og dermed fikk Chelsea med seg tre uhyre viktige poeng for å holde håp i en topp fire-plassering.

Chelsea har nå 60 poeng med 33 spilte kamper. De ligger dermed sju poeng bak både Liverpool og Tottenham, før de to spiller seinere lørdag.

Liverpool møter Bournemouth klokka 18.30, mens Manchester City spiller mot Tottenham 20.45. Liverpool har også spilt 33 kamper, mens Spurs har spilt 32.