Roma-presidenten går knallhardt ut mot ultrasgruppen som gikk berserk i Liverpool

– Jeg ber for Sean og hans familie, men nå er det på tide med forandringer i Italia og Roma. Dette skjer for ofte, sier Jim Pallotta i et intervju som du kan se her.

28. apr 2018 kl 23.02 Einar Kvande

– Jeg ønsker ikke å snakke om kampen mot Liverpool i det hele tatt. Det jeg ønsker å si er at dette er store kamper, men de er ikke viktigere enn liv og død. Det som skjer med Sean Cox i Liverpool akkurat nå, det handler om liv og død, og det rammer hele familien hans, sier Roma-presidenten.

– Jeg gir faen i hva resultatet ble i kampen. Det er skuffende at Roma og AS Roma får skylden for at noen få individer gjør idiotiske ting.

– Nei, jeg kjenner ikke hele historien. Alt jeg har sett er videoen, slik som de fleste andre, og deler av videoen og det som skjer med Sean er opprørende og idiotisk, og mine bønner går til han og hans familie.

– Det er deprimerende at alle andre Roma-fans blir stemplet, fordi noen få ødeleger alt for alle andre. Jeg legger ikke skylden på våre fans. Vi har fantastiske fans.

– Noen få dumme mennesker ødelegger ryktet vårt

– 99,9 prosent av våre fans er de beste i verden. Det er noen få håpløse idioter som drar resten av oss ned. Vi har en stor historie i Roma, og så har vi noen få dumme mennesker om ødelegger ryktet vårt, og jeg er lei av det.

– Det er ikke bare et problem i Roma. Det er et problem i Italia, og det er et problem som myndighetene må ta tak i, og det er et problem som alle må ta tak i sammen. Vi må våkne opp, så vi ikke får et dårlig rykte, som vi ikke fortjener, i resten av verden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]