Spennende avslutning for U23-laget

De tre siste kampene er mot Arsenal, Everton og Chelsea.

6. apr 2018 kl 12.13 Einar Kvande

Liverpool U23 er vertskap for Arsenal i Premier League 2 i kveld. Kampen spilles på Prenton Park med avspark klokken 20.00, og LFCTV og LFCTV GO sender oppgjøret direkte. Sendingen starter en halvtime før avspark.

Liverpool har fortsatt en sjanse til å gå til topps i Premier League 2 når tre kamper gjenstår av sesongen, men må da vinne mot et Arsenal-lag som også har tittelambisjoner.

Kampen skulle ha vært spilt i januar

– Arsenal-kampen skulle egentlig ha vært spilt i januar, men ble utsatt. Vi ser alltid frem til kampene mot Arsenal, og vet hvilken type kamp vi vil få. Det blir en tøff og spennende match. Vi kjemper begge om ligatittelen, så det er en kamp vi ser frem til, uttaler manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Det er viktig at vi starter kampen bra. Vi har startet kampene våre svakt den siste tiden, og sluppet inn mål etter bare noen få minutter. Det virker som kamp-planen og alt vi har pratet om før kampene har blitt glemt. Det har påvirket oss litt. Holdningene og innsatsen til guttene skorter det ikke på, men det hadde vært bra om vi kunne startet litt bedre i denne kampen.

– Vi har tre kamper igjen å spille i Premier League 2, og det er veldig spennende kamper mot Arsenal, Everton og Chelsea. Vi har fortsatt noe å spille for, da vi fortsatt er med i tittelkampen. Tre poeng i kveld vil føre til at vi er helt der oppe. Vi ser frem til dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]