– Suksessen skyldes godt samarbeid

Roberto Firmino er inne i sin beste sesong som fotballspiller.

26. apr 2018 kl 14.48 Einar Kvande

Firmino har scoret 27 mål denne sesongen, etter at han noterte seg for to nye scoringer i 5-2 seieren over Roma. Sammen med Mohamed Salah (43) og Sadio Mané (18) har trioen totalt kunnet bokføre utrolige 88 scoringer så langt.

– Grunnen til det er godt samarbeid. Vi utgjør en god enhet, ikke bare angrepsrekka, men det kommer av forsvarsspillet også. Vi jobber bra sammen, og det tror jeg er hovedgrunnen til suksessen, siteres brasilianeren av Liverpool Echo.

– Jeg håper vi kan fortsette på samme måten. Jeg er veldig godt fornøyd med sesongen så langt. Det har vært min beste til dags dato. Men den er ikke over ennå. Det gjenstår forsatt noen viktige kamper. Så jeg håper det fortsetter på samme måten. Jeg skal forsøke å bli enda bedre, og gi alt ute på banen.

Hardt arbeid

– Jeg har jobbet hardt for å oppnå suksess. Jeg har gjort ting riktig, og jeg er blitt bedre.

– Om vi gjør noe annerledes på trening enn de andre? Den hemmeligheten forblir vår! Det blir min hemmelighet. Jeg kan ikke si noe om det.

– Jeg er ikke fornøyd med sesongen ennå. Jeg ønsker å nå Champions League-finalen, og det skal vi kjempe til siste slutt for å klare. Vi har gradvis blitt et lag som folk har større og større respekt for, og jeg håper det fortsetter slik.

– Vi ønsker også å avslutte sesongen så sterkt som mulig i Premier League, og forhåpentligvis tar vi andreplassen der.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]