Tre spillere fikk småskader

Den målløse kampen mot Stoke forløp ikke uten dramatikk.

28. apr 2018 kl 16.40 Einar Kvande

Jürgen Klopp avslørte etter kampen mot Stoke at Trent Alexander-Arnold fikk en lårhøne i løpet av oppgjøret. Joe Gomez fikk en vridning i ankelen tidlig i kampen, mens Jordan Henderson også fikk en ankelskade like før pause. Både Henderson og Gomez fullførte kampen, mens Alexander-Arnold ble byttet ut etter 65 miinutter.

Klopp har håp om at alle tre skal bli klare for spill til returkampen mot Roma.

Etter kampslutt forklarte Liverpool-manageren at han byttet ut Alexander-Arnold for å være føre var.

Ble skadet tidlig i kampen

– Trent, som startet strålende i en ny rolle i mellomrommet, fikk en lårhøne i kampens første situasjon, sa Liverpool-manageren til Sky Sports.

– Han fikk en smell i hoften, og haltet, men han ga oss hele tiden tommelen opp når vi spurte om han kunne fortsette. Med en lårhøne mente jeg at det var best at han fortsatte å spille, for på et eller annet tidspunkt vil det bli bedre. Men så snakket jeg med legeteamet, og de fortalte meg at det var bedre at jeg byttet ham ut, så da gjorde vi det.

Vridninger

Jordan Henderson fikk en vridning i ankelen like før pause, og måtte ha behandling. Men kapteinen klarte å fullføre kampen. Under pressekonferansen etter kampen avslørte Klopp at Joe Gomez fikk en lignende skade. Begge spillerne vil nå bli vurdert foran returkampen mot AS Roma i Champions League.

– Jeg har tatt en prat med legen, og vi vil se hva som skjer i løpet av de kommende 2-3 dagene.

– Slik er det alltid etter en kamp. Vi har fått noen smeller her og der. Hendo vred ankelen, men klarte å spille hele kampen, så det er et godt tegn heller enn et dårlig tegn.

– Men tiden frem til onsdag er ikke lang, så vi får se. Joe fikk en smell tidlig i kampen, og vred ankelen litt, så vi må se hvordan det går med ham også.

Mané klar for innsats i Roma

En som ikke var i kamptroppen i dag, men som vil bli klar for spill til Champions league-semifinalen er Sadio Mané. Det forventer i alle fall Jürgen Klopp.

– Sadio spilte ikke i dag, men han vil bli klar til onsdag, uttalte Liverpool-manageren umiddelbart etter kampslutt på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]