Ungt U18-lag tapte med tre mål

Det ble en frustrerende dag for Liverpool U18, som tapte klart for West Bromwich på bortebane.

7. apr 2018 kl 16.55 Einar Kvande

Med spillere som Curtis Jones og Rafael Camacho i førstelagstroppen i dagens Merseyside-derby, og Liverpool U23 i aksjon i går kveld, var det flere svært unge spillere som måtte representere Liverpool U18 i dag. Liverpoolfc.com skriver at dette var et av de yngste lagene som Steven Gerrard har tatt ut på U18-nivå denne sesongen.

Hjemmelaget startet klart best, og gikk tidlig opp i 2-0.

Fidel O' Rourke fikk Liverpool inn i kampen igjen, da han headet et Jack Bearne-frispark i mål. Men da gjestene presset på for et utligningsmål utnyttet West Bromwich rommet som oppstod og gjorde to mål til, slik at sluttresultatet ble 4-1 i deres favør.

– Dette ble vanskelig. Vi har en svært begrenset spillertropp for øyeblikket, og hadde tre U15-spillere i troppen, samt et par karer som er i klubben på prøvespill, forteller U18-manager Steven Gerrard til klubbens offisielle nettside.

– Det ble veldig tøft for oss. Dette er en helt annen spillergruppe enn vi hadde for bare noen få uker siden, men vi må bare stå på videre og gjøre vårt beste.

– Vi klarte å komme tilbake i kampen da vi reduserte til 2-1, og vi visste at den neste scoringen ville bli svært viktig. Så snart de gjorde 3-1 var det ingen vei tilbake for oss. Vi fortjente ikke poeng fra denne kampen.

Liverpools lag: Jaros, Walls, Savage, R Williams, Clayton, Boyes, Sharif, Larouci, O'Rourke, Beckworth, Bearne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]